Sedari kuasa kita!

Sedari kuasa kita!

Pengikut

09 Mei, 2009

Tak yakin dengan kata-kata sendiri?

Dari berita jam 8 sampai berita jam 12 tengahmalam, 2 orang adikberadik sepupu diulang kata-kata mereka oleh TV3 tentang halalnya tindakan yang dirancang mereka di sidang DUN Perak! Mula-mula aku tak yakin dengan kata-kata depa, tapi bile dengaq sekali lagi kat berita jam 12 tengahmalam aku percaya tindakan yang dilakukan adalah benar belaka! TIADA YANG TIDAK BENAR MELAINKAN BENAR BELAKA! Jadi untuk membuktikan kepada rakyat Malaysia hangpa yakin dengan kata-kata hangpa, eloklah lah pi mengadap DYMM Agong mintak bubarkan parlimen awai supaya kita semua boleh mengundi PRU13 pulak! Apadia? hangpa berdua tak yakin? abis tu macamana nak perintah negara kalau sendiri cakap pun tak yakin? BUKTIKAN KEYAKINAN KATA-KATA ANDA! BUBARKAN PARLIMEN!

4 ulasan:

Yob kuala berkata...

jangan sesekali percaya kepada lelaki yang takut bini dan lelaki berlidah pendek!

P wang berkata...

Heh!!! Kome mana boleh cakap takut bini ...cakap pelan sikit .. kata lah tak hendak bising. Hah senjata nak menang bisik ditelinga tengah malam dan dapatkan kelulusan masa sesak nafas..Boleh ke hangpa buat.Dalam dunia sekarang Pelakun boleh menguasai dunia nyata.lihat AMERIKA dengan Ronald Reagen.
Mula ni hangpa tak boleh berlakun itulah sebabnya.tengok kawan yang dah berjaya saperti kawan kawan yang loncat.kaya deme.hang pe apa ada Cuma komputer buruk.yang dibawa kehulu kehilir.!

Tanpa Nama berkata...

selain komputer buruk, ada juga maruah dan harga diri

Xenan berkata...

bro,

mohon bantuan support n hebahan demi nasib tahanan ISA.Apa lagi lah senjata yg kita ada nak lawan.

http://bebaskanmereka.blogspot.com/2009/05/desak-pas-pkr-sediakan-2-penjihad.html

Harap boleh ajak kawan2 sign petisyen